Новини

"Українська юридична фірма FCLEX має стабільно веикий об'єм робіт, що охоплює комерційні, побутові і юридичні спори. З дивовижним списком промислових клієнтів та банків команда з 35 юристів проводила значні судові процеси у ключових спорах".

FCLEX продовжує здобувати міжнародні нагороди!

13 КВІ, 2017

Визнання

FCLEX продовжує здобувати міжнародні нагороди!

Компанія FCLEX продовжує здобувати міжнародні нагороди! Legal 500 EMEA 2017 відзначило ключові проекти нашої команди серед найкращих у міжнародному щорічному дослідженні юридичного ринку.

Так, компанія FCLEX зайняла почесну позицію у Band 2 у судовій практиці та у сфері банківського та фінансового права. "FCLEX є однією із найсильніших компаній у спорах, пов'язаних із процедурною банкрутства та у судових спорах.  Інноваційне мислення - це ключова відмінність партнерів компанії, особливо це стосується старшого партнера Віктора Барсука та партнера Олега Маліневського", - відмічає Legal 500.

Також ми відстояли свої позиції у Band 3 щодо практики нерухомості та будівництва та практики податкового права.

Дослідники відмічають, що загалом наша команда завжди знаходить нові шляхи вирішення проблем клієнтів та згадують ключові проекти кожного із партнерів у відповідних практиках.

Ми пишаємося нашими досягненнями та завдячуємо клієнтам та колегам за глибоку довіру та високе професійне визнання!